Заключителен експертен семинар по проект Career 4.0, Габрово България (Expert workshop Project Career.4.0, Gabrovo, Bulgaria)

january, 2022

2022wed19janAll Daythu20Заключителен експертен семинар по проект Career 4.0, Габрово България (Expert workshop Project Career.4.0, Gabrovo, Bulgaria)(All Day) Event Organized By: Габровска търговско-промишлена палата

Event Details

Ще бъдат представени резултатите от проекта “Кариера 4.0” и възможностите за тяхното интегриране в съществуващите национални и регионални стратегии за насърчаване на образованието по предприемачество и цифровото професионално образование и обучение, както и в съществуващите концепции за квалификация и образователни структури за съответните страни. Проектът е финансиран от ЕК по програма Еразъм+.

Въз основа на опита на партньорите от предишни два проекта е разработена многоезична платформа за гъвкаво обучение, която дава възможност на младите хора с помощта на ментори и експерти да направят диагностика на своя талант, да генерират идеи за бизнес, да ги обсъдят с менторите и експертите, да разработят Личностен план за развитие, както и детайлен бизнес план.

Organizer

Габровска търговско-промишлена палатаПартньор за България по проект Career 4.0office@chamber-gabrovo.com гр. Габрово, ул. Брянска 30

Time

january 19 (Wednesday) - 20 (Thursday)

© 2021, All rights reserved.
X
X