ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΝΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ CAREER 4.0

july, 2021

2021mon26jul(jul 26)9:00 amthu29(jul 29)1:00 pmEvent OverMoved OnlineΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΝΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ CAREER 4.0ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ9:00 am - 1:00 pm (29) Event Organized By: ηνίοχος.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ | eniochos.CONSULTING Event Tagsentrepreneurship education,Greece,Mentors,Training,Εκπαίδευση,εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα,Ελλάδα,Μέντορες

Event Details

Καθώς οι εργασίες ανάπτυξης της Ψηφιακής Συνεργατικής Πλατφόρμας  έχουν ολοκληρωθεί, προχωράμε στις τελικές δράσεις υλοποίησης του ερευνητικού μας έργου.

Ξεκινάμε με (1) τις εκπαιδεύσεις των Μεντόρων/Καθοδηγητών τόσο σε θεωρητικό και εφαρμοστικό επίπεδο και με την ολοκλήρωσή του θα ακολουθήσει ο πραγραμματισμός και η επίσημη ανακοίνωση για (2) την υλοποίηση εργαστηρίων καθοδήγησης νέων υπό την επίβλεψη των εκπαιδευμένων μεντόρων.

Πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε στον ελληνόγλωσσο ιστότοπο του έργου: http://www.career4.eniochos.com ενώ μπορείτε να απευθύνεστε και στους εταίρους του έργου.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ KAI ΣΤΟ FACEBOOK

 

Organizer

ηνίοχος.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ | eniochos.CONSULTINGΕταίρος του ερευνητικού έργου Career 4.0athanasios.vourlas@eniochos.com www.eniochos.com

Time

26 (Monday) 9:00 am - 29 (Thursday) 1:00 pm

RSVP to event

You must login to RSVP for this event Login Now

© 2021, All rights reserved.
X
X